Luonnonmukainen elämä -blogi käsittelee kestävää arkea, luonnonmukaista elämää sekä  kokonaisvaltaista hyvinvointia – kehon ja mielen tasoilla.

 

Saat ihania vinkkejä 100%  luonnollisten hoitotuotteiden valmistamiseen! Aiheena kemikaalitietoisuus, terveys ja hyvinvointi. Hyvinvointia tarkastellaan eri tasoilla -niin fyysisellä, emotionaalisella kuin henkisellä tasolla.  Blogisssa käsitellään kehon energiakeskuksia, chakrajärjestelmää, meditaatiota sekä henkisen tietoisuuden ja muista henkisen kasvun kysymyksiä.

Ihmisen fyysisen tason tukemista luonnollisesti kuten hormoonitoiminta, hyvää unta, aineenvaihduntaa, puhdistumista yms.

Blogissa keskiössä on myös kotikosmetiikka sekä luonnollinen ihon- ja kauneudenhoito. Käsittelen myös muita ekologisen elämäntavan kysymyksiä.

Outi on  koulutukseltaan filosofian  maisteri, aineenopettaja sekä kirjailija.  Blogissa yhdistyy  sekä tieteellinen näkökulma että yksilön omat kokemukset.

Blogin keskiössä on kemikaalitietoisuuden lisääminen, kestävä arki ja luonnonmukainen elämä. Se, miten voimme arjen valinnoilla vaikuttaa ja olla luomassa puhtaampaa, kemikaalivapaampaa maailmaa tuleville sukupolville.

-Ajatuksia nostattava luento on hyvä tapa käynnistää muutos, lisätä energiaa ja motivoida-

Hei!

Olen Outi Caven.  Kolmen lapsen äiti, opettaja, kirjailja, luennoitsija sekä hyvinvointialan toimija. Järjestämme erilaisia työpajoja, luentoja sekä hyvinvoinnin tapahtumia eri puolilla Suomea. Kiinnostaako sinua yhteistyö kansamme sekä järjestää  Tee- se itse työpaja, chakraluento tai muu hyvinvoinnin tapahtuma?

 

Intohimoni on auttaa  elämään terveempää ja parempaa elämää sekä kertoa luonnonmukaisesta elämästä sekä kestävästä arjesta. Olen myös kemikaalitietoisuuden sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Oma kokemus  inspiroi minua toimimaan hyvinvoinnin alalla. Vuonna 2015 löysin hyvinvointialan sairastuttuani punkin puremasta Lymen tautiin. Olen sekä itseoppinut että kouluttautunut hyvinvointialalla, Nyt pyrkinyt tuomaan hyvinvointia tukevat elämäntavat mahdollisimman monen ulottuville. Intohimonani on auttaa  yksilöitä, yhteisöjä sekä organisaatioita kohti täyttä potentiaalia, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ekologista elämäntapaa.

Outi asiakkaita ovat olleet hyvinvoinnin edustajat, opistot, hierojat, luontaishoitajat, elämäntapavalmentajat ja erilaiset hyvinvointialan toimijat. Hänen luentonsa ovat oivalluttavia,  tieteellistä faktaa sisältäviä, mutta maanläheisiä.

Outin puheenvuorot ovat herättelevän muutosvoimaisia ja puheenvuorot yhdistelevät sopivassa suhteessa sekä tutkittua tietoa ihmisen hyvinvoinnista että vuosien varrella kerättyä kokemusta.

 

Puhujan aiheita

Outin intohimona on auttaa motivoituneita yksilöitä, tiimejä ja organisaatioita kohti täyttä potentiaalia, kokonaisvaltaista hyvinvointia, Hän yhdistää luennoissaan tieteellisestä faktaa, perinnetiedon viisautta ja maalaisjärkeä joiden avulla hän haluaa avartaa näkökulmia.

Luentojen sisältö räätälöidään tarpeen mukaan. Pääteemoja puheissa ovat:

 • Elämäntapamuutoksen tekeminen
 • Kokonaisvaltainen hyvinvointi
 • Kemikaalitietoisuus ja kestävä arki
 • Energiajärjestelmien tasapainottaminen
 • Tunne-elämän tasapainottaminen
 • Luonnollinen ihonhoito ja kotikosmetiikka
 • Luonnollinen kodinhoito -kemikaalikuorman vähentäminen
 • Terveyden tukeminen 100% luonnollisesti
 • Stressin-, ajan- ja energianhallinta
 • Webinaarit ja verkkokoulutukset
 • Eteeriset öljyt -kehon ja mielen tasapaino